Пътна помощ RS има за цел да помага на хората в беда на пътя! Ние не само репатрираме развалени превозни средства строителна и машинна техника, но и имаме индивидуален подход към всеки един клиент, имаме за цел не просто да репатрираме автомобили, бусове, джипове или строителна техника, но и да влезем в положението на клиента ни ако можем да помогнем и асистираме с избора на подходящ автосервиз, както и ако може да се отстрани проблема на момента с наша помощ, защото ние сме, освен шофьори и добри авто механици. Разбира се не всяка повреда позволява ремонтни дейности на място затова ние имаме доверени сервизи с едни от най-добрите и компетентни майстори: тенекеджийски услуги, ходова част, двигатели и трансмисии (както автоматични така и ръчни).

Нашите услуги

Спешна пътна помощ


Репартиране на МПС

Пътна Помощ - денонощно за София, репатриране в страната на добри цени! Транспорт - превоз на машини и техника до 12 тона. Репатрак услуги извършваме със лицензирана пътна помощ. Пристигаме за 15 минути при вас.

Подаване на ток

Услугата подаване на ток, се извършва в рамките на един час, за района на град София.

Смяна на гуми

Спукали сте гума, и имате нужда някой да ви я смени, нямате нужните инструменти?Не се притеснявайте ние от пътна помощ сме тук.

Автосервиз

Спукали сте гума, и имате нужда някой да ви я смени, нямате нужните инструменти?Не се притеснявайте ние от пътна помощ сме тук.